Wednesday, October 10, 2007

Excuses aan meneer Atlaschi

Nadat ik recentelijk een verhaal onder ogen kreeg van en over meneer Reza Atlaschi, bied ik hierbij mijn welgemeende excuses aan voor de wijze waarop ik meneer Atlaschi op 2 oktober op mijn weblog heb afgeschilderd.

Hiermee is de discussie over dit onderwerp, wat mij betreft, gesloten.

Harald Doornbos

8 comments:

mokum von Amsterdam said...

Je bent te goed voor deze wereld.

Unknown said...

Ik ben blij dat je met deze post de discussie als volwassen man gesloten hebt. Ik hoop dat meneer Atlaschi en jij elkaar een keer in persoon kunnen ontmoeten en elkaar de hand kunnen schudden om daarmee de lucht definitief te klaren.

Anonymous said...

Ga je deze post ook aangeven bij geenstijl.nl? Lijkt me eerlijk.

Anonymous said...

Kun je dat artikel ook posten? Kunnen wij ook zien waarom je van mening bent verandert.

Gelden je excuses alleen voor je toon of ook voor je inhoud? Ik vond eigenljk wel dat je gelijk had, maar nu had je dus ongelijk?

Graag even toelichten.

Kamran said...

Harald

I am glad you wrote about it.
kamran

Anonymous said...

Het getuigt van wijsheid en moed om een discussie die niet meer op inhouds niveau gevoerd wordt zo af te willen sluiten. Ik vind excuses echter wel erg ver gaan. "Meneer" Atlaschi heeft geschreven wat hij heeft geschreven (besnorde inteeltkoppen, Europa overstromen met heroine, lijst van ongewenste journalisten, Arabieren in Iran). Als het een kerel is blijft hij daar achter staan en verdedigt hij de inhoud van zijn boodschap.

Jordi

Unknown said...

ik doe er dan ook maar verder het zwijgen toe, al heb ik net als Jordi ook het gevoel dat jij geen excuuses hoeft te maken. Hoop dat dit soort nare incidenten je niet de lol van het bloggen ontnemen, ik lees het altijd met veel plezier.

Nederaniƫr said...

@Harald: aanvaard, bij volgende stop in NL, biertjes en bitterballetjes are on me.
Kun je mij vertellen over de stress en shit dat je werk met zich meeneemt en je beroepsdeformatie :-), en zal ik je een mincollege geven hoe je IRI en Iran moet oncijfere.... en dat je net in de betonnen jungle Teheran moet zijn voor mooie moskeeen. ;-) Gr. R.

http://iranfordummies.blogspot.com/