Sunday, August 13, 2006

KOMT ER AAN!

Beste mensen,

Ben bezig met m'n Green Helmet verhaal, wordt echter wel behoorlijk lang. Waarschijnlijk morgen klaar. Heb gisteren nog koffie gedronken met Salam Daher (Green Helmet dus). En vandaag zag ik hem nog in een ambulance rondrijden en later een gewonde man en zijn vrouw een ziekenhuis binnenrijden. Dit keer was er geen media om hem heen (alle grote media en televisie stations bleven vandaag binnen vanwege de hevige bombardementen hier). Slechts een zestal journalisten reden en renden vandaag door eens tad vol met bommen...
Maar geloof me, Salem is gewoon een aardige kerel die op de ambulance werkt en dus een zeer gevaarlijke job heeft. Zoals iedereen hier is hij anti-Israel en zal hij ongetwijfeld sympathien hebben voor hezbollah's strijd (net als alle andere mensen hier dus). Maar om hem nou een Hezbollah-agent te noemen die op slinkse wijze de waarheid probeert te verdoezelen, vind ik nogal vergezocht. Maar zoals beloofd, morgen een uitgebreider verhaal. Ik heb het nogal druk met m'n krant en de radio, en er is nauwelijks nog electricteit hier. Doe echter m'n best.

Harald Doornbos

3 comments:

Riemer Brouwer said...

Goed idee om dit misverstand recht te zetten Harald!

Kun je tzt een link naar het artikel opnemen? Thnx

Chris Klomp said...

Ik weet het niet, Harold. De bewijzen tegen Green Helmet Man zijn overweldigend en het is een bekend gegeven dat journalisten die ergens te lang zitten hun objectiviteit kwijtraken.

christinA eijkhout said...

=Waarschijnlijk morgen klaar.=

Doe maar rustig aan. We lezen t wel.